Overige bepalingen

Overige toepasselijke voorwaarden

Voor alle bestellingen die u via WODKAOD.nl plaatst, gelden alleen deze voorwaarden. Andere algemene voorwaarden, bijvoorbeeld van klanten, zijn uitdrukkelijk niet van toepassing.

 

Wijziging algemene voorwaarden

Wij kunnen deze voorwaarden wijzigen. Deze gaan in zodra u een bestelling wijzigt of een nieuwe bestelling plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

 

Privacy

De gegevens die u via de site van WODKADO.nl aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Wij leggen de gegevens die u bij registratie aan ons verstrekt in een bestand vast. Indien u bestellingen doet via de site, registreren wij deze bestellingen op naam. Uw gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld.

 

Veiligheid

Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de site virusvrij is en blijft. Wij kunnen de virusvrijheid van de site echter niet garanderen. De door u bij uw inschrijving gekozen gebruikersnaam en het daaraan gekoppelde wachtwoord zijn persoonlijk. Wij vragen u hier vertrouwelijk mee om te gaan en uw gebruikersnaam en wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren. Uw betalingsgegevens hoeft en kunt u niet aangeven op de site. Als u betaald via iDEAL dan wordt u naar de beveiligde site van uw bank geleid. Hierdoor worden uw betalingsgegevens afgeschermd van onze site.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.